Genel Teknoloji İ3 13100f 90derece

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MYaman26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Genel Teknoloji

MYaman26

Üye
15 May 2024
40
1
17
8
Aciliyet Derecesi
5.00 yıldız
Örnek Alan Seçimi
  1. Evet
Merhabalar. 5, 6 gün önce sıfır bir i3 13100f
H610 sistem topladım. İşlemci zulada bile 60 derece görüyor, last of us'ta da 90 dereceleri görüyorum. Ne yapacağım? Bios ayarlarımı bozuk anlamadım. Termal macununu değiştirdim belki ondandır diye, ama sorun çözülmedi. Kasam da
Msi mag vampiric 100l ve 1 adet egzoz fan var.

Moderatör tarafında düzenlendi:
  • Like
Tepkiler: KaanEL
Kıvamına bakarsanız video'da ki çok farklı olduğu görürsünüz.
Kaliteli termal macunlar bal, yapıştırıcı gibi kıvamı olurken ucuzların kıvamı su, diş macunu gibi olabiliyor. MX-4 önerme sebebim ucuz olması, 4 gram olsa bile en kötü 1 yıl dayandığı için çok fazla stoklamınıza gerek olmuyor. Az sıkarsanız 6 defa filan sıkma imkanı sunuyor.
Ben yarım yıldan fazladır aynı macunla devam ediyorum.

Termal macun farkını iyi anlatan bir video.

1721921741740.png
Bu da bir video'da ki macun derece farkları.
Kaynak video:

çok baya fark var
Kıvamına bakarsanız video'da ki çok farklı olduğu görürsünüz.
Kaliteli termal macunlar bal, yapıştırıcı gibi kıvamı olurken ucuzların kıvamı su, diş macunu gibi olabiliyor. MX-4 önerme sebebim ucuz olması, 4 gram olsa bile en kötü 1 yıl dayandığı için çok fazla stoklamınıza gerek olmuyor. Az sıkarsanız 6 defa filan sıkma imkanı sunuyor.
Ben yarım yıldan fazladır aynı macunla devam ediyorum.

Termal macun farkını iyi anlatan bir video.

Ekli dosyayı görüntüle 602
Bu da bir video'da ki macun derece farkları.
Kaynak video:
Vay be mx 4 baya iyi

çok baya fark var

Vay be mx 4 baya iyi
Dediğim gibi kendimde kullanıyorum. 2.el aldığım bilgisayarda termal macun erdiği için almıştım. RDR2'de 80 derece olan işlemci 67, 78 olan ekran kartı 68 olmuştu.

MX-4'ten çok daha iyileri var ama gerek yok. Ondan sonra 1-3 derece fark ve dayanma süresi oluşturuyor. Sıvı metal'e doğru gidiyor macunlar.

Ayrıca uyarmalıyım. MX-4'ün "2019" adı altında sahte ürünleri bulunuyor.
Teknobiyotik mağazasından güvenle alabilirsiniz.

Dediğim gibi kendimde kullanıyorum. 2.el aldığım bilgisayarda termal macun erdiği için almıştım. RDR2'de 80 derece olan işlemci 67, 78 olan ekran kartı 68 olmuştu.

MX-4'ten çok daha iyileri var ama gerek yok. Ondan sonra 1-3 derece fark ve dayanma süresi oluşturuyor. Sıvı metal'e doğru gidiyor macunlar.

Ayrıca uyarmalıyım. MX-4'ün "2019" adı altında sahte ürünleri bulunuyor.
Teknobiyotik mağazasından güvenle alabilirsiniz.
Küçük bir ek bilgi: Teknobiyotik arctic firmasının türkiye distribütörüdür. Bu yüzden arctic ürünleri anlamında en sorunsuz alışveriş sitesi Teknobiyotiktir. 👍

• Love
  • Like
Tepkiler: ExilE ve KaanEL

Ekli dosyalar

• Screenshot_20240729_003124_Gallery.jpg
    Screenshot_20240729_003124_Gallery.jpg
    1.2 MB · Görüntüleme: 5
  • Love
Tepkiler: KaanEL
Çözüm

Son konular