Oyun ve Konsol Haberleri #YouTube 🟢Kendime KONSOL Yaptım! 10.000 Oyunlu Atari Salonu

Oyun ve Konsol Haberleri
21 Kas 2023
873
3
424
63
İlkadım/Samsun
Sezer ağabey bu videoda:
* Çocukluk hayali: Çocukluğundan beri bir oyun konsolu sahibi olmak istediğini ve komşusunun Atari konsolunu oynadığı anılarıyla başlıyor.

* Kendi konsolunu yapma kararı: Sezer Ağabey kendi retro konsolunu inşa etmeye karar verir.

* Zorluklar: Konsolunu inşa ederken uyumlu bir adaptör ve yeterince hızlı bir SD kart bulmak gibi zorluklarla karşılaşır.

* Canvas Go Plus seçimi: Yüksek okuma değerleri ve diğer cihazlarla uyumluluğu nedeniyle bu kartı tercih eder.

IMG_0759.jpeg

* SD kart performansı: Kingston SD kartının performansını test eder ve beklentilerini karşılamadığını belirtir.

* Batun Linux: Batun Linux işletim sistemini kullanarak konsolunu kurar ve çeşitli platformlardan 10.000'den fazla oyun yükler.

* Oyun deneyimi: Videonun geri kalanında, yeni konsolunda en sevdiği oyunları oynar ve bu oyunlar hakkındaki düşüncelerini paylaşır. PlayStation, PSP, Nintendo 64, Amiga, Atari ve diğer platformlardan oyunları dener.

* Teknik sorunlar:Amiga oyunlarında bazı sorunlar yaşadığını ve komodo 64 oyunlarını çalıştırmakta zorlandığını belirtir.

* Oyun keyfi: Sezer Ağabey çocukluğuna dönmüş gibi hissettiğini ve konsolundan çok keyif aldığını belirtir.

Bu makaleyi faydalı bulduysanız beğenip, paylaşabilirsiniz.

Youtube Frekans TV
Discord Frekans TV
İnstagram Frekans TV
Facebook Frekans TV

Kanalımıza abone olup bildirimleri açmayı unutmayın.

Son konular