Hatalar Windowns 7 UEFI problemi

Hatalar

YAVUX STUDIOS

Yeni Üye
18 Ağu 2025
1
0
1
Örnek Alan Seçimi
  1. Evet
benim Monster Abra A7 V12.5 bilgisayarım var ve kaç tane iso denersem o kadar sorun ekleniyo windowns 7 için UYUMLU iso varsa vermenizi rica ediyorum. En çok gördüğüm sorun ahcix64s.sys az gördüğüm ise disk.sys

Eğer Windows 7 görünümüne sahip olmak istiyorsan Reunion7 kullanabilirsin. Ha direk Windows 7 kullanmak istiyorsanda yine modlu iso kullanmak zorundasın. Kısmen UEFI bir sisteme eski nesil bir işletim sistemini kurmak seni epey uğraştıracak. Eninde sonunda Windows 7'nin modlu bir sürümünü kullanacaksın. Bunu göze alarak Reunion7 kullanabilirsin.

Ayrıca Disk.sys hatası Windows'un hatalı ve doğru şekilde kurulamadığını, kurulum dosyalarının bozuk olduğu anlamına gelir.
Ahcix64s.sys ise donanım kaynaklı bir hata RAID özelliği varsa kapatman gerekir yeni nesil RAID eski nesil bir sistemle uyumlu olmayabilir.

Bu video belki yardım edebilir.

Ayrıca Disk.sys hatası Windows'un hatalı ve doğru şekilde kurulamadığını, kurulum dosyalarının bozuk olduğu anlamına gelir.
Ahcix64s.sys ise donanım kaynaklı bir hata RAID özelliği varsa kapatman gerekir yeni nesil RAID eski nesil bir sistemle uyumlu olmayabilir.

Bu video belki yardım edebilir.
Adam ya adam geldi adam 🤍

Son konular