Telefonlar Twrpsiz magisk kurma

Telefonlar

MenemenAdam

Yeni Üye
17 Mar 2025
3
0
1
Örnek Alan Seçimi
  1. Evet
Tecno pova neo telefonum var malesef ki bu cihaza özel twrp derlenmemiş. magisk kurmak için hangi adımları izlemem lazım? telefonumun boot.img'sini adb ile bilgisayara çekme şansım var mı? internette telefonumun boot.img'sini bulamıyorum.

android sürümü yüksekse 11den mümkün değil diye biliyorum zaten rootu twrp ile kuruyorsun önce twrp sonra magisk zipi twrp içinden kurup root atıyorsun

android sürümü yüksekse 11den mümkün değil diye biliyorum zaten rootu twrp ile kuruyorsun önce twrp sonra magisk zipi twrp içinden kurup root atıyorsun
twrpsiz adb ile de kuruluyor kurulumu öğrendim boot.img yi buldum fakat şimdi de bootloader kilidini açamıyorum unisoc chipsetli telefonlarda malesef böyle uğraştırıcı açabilenler de var açamayanlar da var nasıl yapıldığını tam anlayamadım şu an bu konu hakkında yardıma ihtiyacım var

twrpsiz adb ile de kuruluyor kurulumu öğrendim boot.img yi buldum fakat şimdi de bootloader kilidini açamıyorum unisoc chipsetli telefonlarda malesef böyle uğraştırıcı açabilenler de var açamayanlar da var nasıl yapıldığını tam anlayamadım şu an bu konu hakkında yardıma ihtiyacım var
valla benim telefonda geliştirici seçeneklerinde gözüküyor ordan açmıştım ama unisoc telefonlar biraz sıkıntı bir bilgim yok xda forumu bi gez konu falan aç oradan modele göre yardım istersen bence çözülür

samsung en rahatları valla 30 dk da root atıp overclock bile yaptım cpu hızına