Sistemim nasıl? (ironidir) (!)

26 Ağu 2024
4
1
3
Cihaz özelliklerim:
-64MB Ram bellek
-GeForce 256 Ekran kartı
-Intel Pentium
-Windows 95

Sizce nasıl? 29 senedir bu bilgisayarı kullanıyorum. gayette memnunum fakat gözüme birşey takıldı. RDR2 hiç oynamamıştım. sistem bence hala çok yeni. Sadece 29 senelik. Red Dead Redemtion 2 açar mı, bu PC? Göz nuru gibi bakıyorum. Örneğin: Minecraft'ta 1000FPS+ performans alıyorum. RDR'de Full çözünürlüklerde, High ayarlarda açarmı?

(Konu, mizah ve eğlence amaçlı yazılmıştır. Rica ediyorum aşağıya saçma sapan şeyler yazmayınız)

Moderatör tarafında düzenlendi:
RDR2'nin baş isimlerin birini ilham aldığı "Wild Gunman" oyununu denemenizi tavsiye ederim, çok daha akıcı çalışır. Tabi "NES" Emülatörü kurmanız gerekmekte. RDR2'nin ruhani ilk oyunu sayılır.

Cihaz özelliklerim:
-64MB Ram bellek
-GeForce 256 Ekran kartı
-Intel Pentium
-Windows 95

Sizce nasıl? 29 senedir bu bilgisayarı kullanıyorum. gayette memnunum fakat gözüme birşey takıldı. RDR2 hiç oynamamıştım. sistem bence hala çok yeni. Sadece 29 senelik. Red Dead Redemtion 2 açar mı, bu PC? Göz nuru gibi bakıyorum. Örneğin: Minecraft'ta 1000FPS+ performans alıyorum. RDR'de Full çözünürlüklerde, High ayarlarda açarmı?

(Konu, mizah ve eğlence amaçlı yazılmıştır. Rica ediyorum aşağıya saçma sapan şeyler yazmayınız)
Gta 6 oynatir

Son konular