AlpsMiss Yeni Üye 21 Ağu 2024 4 1 3 21 Ağu 2024 #1 Selamlar ben Ömer! Yani kısaca AlpsMiss. 16 yaşındayım. Sizlerle tanışmaktan mutluluk duyarım. Saygılar.
Selamlar ben Ömer! Yani kısaca AlpsMiss. 16 yaşındayım. Sizlerle tanışmaktan mutluluk duyarım. Saygılar.
AlpsMiss Yeni Üye 21 Ağu 2024 4 1 3 21 Ağu 2024 #2 Muhammed Hamza Bayık' Alıntı: Aleyküm Selam. Ben Muhammed Hamza, modaratörüm. Aramıza hoş geldin Alper. Genişletmek için tıkla ... Alper değil Ömer Alp Tepkiler: Muhammed Hamza
Muhammed Hamza Bayık' Alıntı: Aleyküm Selam. Ben Muhammed Hamza, modaratörüm. Aramıza hoş geldin Alper. Genişletmek için tıkla ... Alper değil Ömer Alp
KaanEL Modaratör 31 Ara 2023 485 4 335 63 USA/Saint Denis 21 Ağu 2024 #3 AlpsMiss' Alıntı: Selamlar ben Ömer! Yani kısaca AlpsMiss. 16 yaşındayım. Sizlerle tanışmaktan mutluluk duyarım. Saygılar. Genişletmek için tıkla ... Selamlar Ömer Bey. Hoşgeldiniz, herhangi bir yardıma ihtiyacınız olursa çekinmeyin. Herzaman yardım ve destek için itina ile uğraşacağız. Tepkiler: Muhammed Hamza
AlpsMiss' Alıntı: Selamlar ben Ömer! Yani kısaca AlpsMiss. 16 yaşındayım. Sizlerle tanışmaktan mutluluk duyarım. Saygılar. Genişletmek için tıkla ... Selamlar Ömer Bey. Hoşgeldiniz, herhangi bir yardıma ihtiyacınız olursa çekinmeyin. Herzaman yardım ve destek için itina ile uğraşacağız.