Sanırım x121 alıcamBelirtilene göre hız olarak Dark X90 aralarında en hızlısı. Her ne kadar Dark X121 4 bakır bloklu olsada kule tipi soğutucular soğutma olarak daha iyi oluyorlar. Dark zaten fena olmayan bir marka, ucuz ürünlerde tercih eden oluyor. Genede kaliteli mi bu fanlar bir fikrim yok.
Hayırlı olsun. Şahsen Dark X90 alırdım.Sanırım x121 alıcam
Daha sipariş vermedim x90mda alabilirm Helen kararsızım ama fiyat konuşunda x90 daha avantajlı gibi biraz düşünmem lazım sipariş verince buraya yazarım yineHayırlı olsun. Şahsen Dark X90 alırdım.
Başkalarının incelemelerini araştırın bide, şahsen dediğim gibi kule tipi soğutucular daha başarılı olduğu için tercih ederim. Arka kısmınada sonradan fan takabilirsiniz, tabi gerek olacağını sanmıyorum.Daha sipariş vermedim x90mda alabilirm Helen kararsızım ama fiyat konuşunda x90 daha avantajlı gibi biraz düşünmem lazım sipariş verince buraya yazarım yine
Arkada fan var zaten güzel bir hava akışı olacağını tahmin ediyorum bencede kule tip daha mantıklı gibiBaşkalarının incelemelerini araştırın bide, şahsen dediğim gibi kule tipi soğutucular daha başarılı olduğu için tercih ederim. Arka kısmınada sonradan fan takabilirsiniz, tabi gerek olacağını sanmıyorum.
Kule tipi olan soğutucu Kaan hhocamın da dediği gibi daha mantıklı. Her ne kadar ısı bpruları az ve küçük fanlı olsa da x121 soğutucu low pf bir soğutucu olduğundan, x90 her tüelü daha iyi sonuç verecektir.Arkada fan var zaten güzel bir hava akışı olacağını tahmin ediyorum bencede kule tip daha mantıklı gibi