Pcie x1 Slotuna ekran kartı bağlayacağım. Yardım eder misiniz?

30 Ara 2023
55
14
8
Konu başlığı içerik hakkında daha fazla bilgi içermelidir.
Aga pcie x1 slotuna ekran kartı bağlayacam intel arc a750 mi başlayayım yoksa daha düşük bir gpu mu?

Hocam aslında ben egpu yapacam m2 thunderbolt 3 ssd kutusuna m2 pcie dönüşyürücü bağlayıp ekran kartı takacam fakat bulduğum thunderbolt 3 ssd kutusu x4 değil x2 de çalışıyor onun için aslında soruyorum belki anlayan olmaz diye böyle sormadım.

Hocam aslında ben egpu yapacam m2 thunderbolt 3 ssd kutusuna m2 pcie dönüşyürücü bağlayıp ekran kartı takacam fakat bulduğum thunderbolt 3 ssd kutusu x4 değil x2 de çalışıyor onun için aslında soruyorum belki anlayan olmaz diye böyle sormadım.
Yani... Bahsettiğiniz düzenek ne kadar sağlıklı çalışır kimse bunun garantisini veremez. Bunun yerine doğrudan thunderbolt ile çalışan bir egpu kutusu tercih etmeniz yararınıza olacaktır.

Aga pcie x1 slotuna ekran kartı bağlayacam intel arc a750 mi başlayayım yoksa daha düşük bir gpu mu?
Intel'in önerisine göre tam bir X16 4.0 girişi kullanmanız lazım. Tabi minimum 3.0 sürümüde sıkıntı olmaz ama X1 3.0 sürümü yaklaşık 1/16 hıza sahip olduğu için X16'ya göre kart çok boşta kalacak sayılır. X4 olsa işinizi görürdü.