Konu başlığı içerik hakkında daha fazla bilgi içermelidir.
Aga pcie x1 slotuna ekran kartı bağlayacam intel arc a750 mi başlayayım yoksa daha düşük bir gpu mu?
Daha düşük bir gpu bağlamayı deneyebilirsiniz. Lakin x1 slotu özellikle sürümü düşükse performansınız %50'den fazla düşebilir.Aga pcie x1 slotuna ekran kartı bağlayacam intel arc a750 mi başlayayım yoksa daha düşük bir gpu mu?
Yine de kayıp fazla olacaktır. Mining için vs değilse bence gereksiz bir para harcaması olur riser almak.Pcıe 3.0 hocam
Yani... Bahsettiğiniz düzenek ne kadar sağlıklı çalışır kimse bunun garantisini veremez. Bunun yerine doğrudan thunderbolt ile çalışan bir egpu kutusu tercih etmeniz yararınıza olacaktır.Hocam aslında ben egpu yapacam m2 thunderbolt 3 ssd kutusuna m2 pcie dönüşyürücü bağlayıp ekran kartı takacam fakat bulduğum thunderbolt 3 ssd kutusu x4 değil x2 de çalışıyor onun için aslında soruyorum belki anlayan olmaz diye böyle sormadım.
2.el ürünlere bakabilirsiniz hocam. Her türlü daha sağlıklı olacaktır.Fiyatı çok yüksek aliexpresste de vergi sınırını geçiyor
Intel'in önerisine göre tam bir X16 4.0 girişi kullanmanız lazım. Tabi minimum 3.0 sürümüde sıkıntı olmaz ama X1 3.0 sürümü yaklaşık 1/16 hıza sahip olduğu için X16'ya göre kart çok boşta kalacak sayılır. X4 olsa işinizi görürdü.Aga pcie x1 slotuna ekran kartı bağlayacam intel arc a750 mi başlayayım yoksa daha düşük bir gpu mu?