palit gtx 1660 super sorun neyde

Darly Dixon

Yeni Üye
21 Kas 2023
11
9
3
palit gtx 1660 super gaming pro model ekran kartım var valoranta ve ya gpu ağırlıklı hikayeli oyunlar açılmıyor sorun neyde olabilir bellekmi ve ya gpu mu bi an resident evil vilage de ekran dondu kapanıp gidiyordu reset atım farklı driverlar denedim bios atım termal macun falan herşeyi denedim bi tek kartı fırınlamadım monitörde sıkıntı yok televizyonda da denedim aynı sorun bundan önce eski monitörüm patlamıştı 60 hz bi an şalter atmıştı ondan bi ay sonra böyle sorun başladı şuanki monitör moster aryond 144hz 1920x1080

Ekli dosyalar

• (11) Neden Böyle _ #svideobox #shortvideo #shortsyoutube #shortsvideo #shortsfeedviral - YouTu...png
    (11) Neden Böyle _ #svideobox #shortvideo #shortsyoutube #shortsvideo #shortsfeedviral - YouTu...png
    766.5 KB · Görüntüleme: 6
  • Valorant Screenshot 2023.10.30 - 10.02.09.38.png
    Valorant Screenshot 2023.10.30 - 10.02.09.38.png
    1.3 MB · Görüntüleme: 6
  • Like
Tepkiler: ametiste15
Gpu'nun bellekleri yetmiyo olabilir bende öyle düşündüm kullandığın kart zaten hikayesi oyunlarda zorlanabilir daha çok fps türünde iyidir.

Gpu'nun bellekleri yetmiyo olabilir bende öyle düşündüm kullandığın kart zaten hikayesi oyunlarda zorlanabilir daha çok fps türünde iyidir.
hayır hocam alakası yok bence daha önce oynuyordum valorant ultra ayarlar 1080p cs2 de oynuyordum ultra ayarlar şuan cs2 açılmıyor bile dosya doğrulama sil yükle yaptım cs2 açılış ekranında kapanıyor shader compident failed diye bi hata falan veriyor

hayır hocam alakası yok bence daha önce oynuyordum valorant ultra ayarlar 1080p cs2 de oynuyordum ultra ayarlar şuan cs2 açılmıyor bile dosya doğrulama sil yükle yaptım cs2 açılış ekranında kapanıyor shader compident failed diye bi hata falan veriyor
Kral valla ne diyim o zaman kart mefta

Hocam öncelikle occt yi bilgisayarınıza indirip gpu stress ve gpu bellek testi yapar mısınız sonuca göre hareket edelim.

furmark ile test 20 dakika test etim ekranda hiç bozulma falan yoktu sıcaklık 69 derece occt ile de test etmek istedim ama baya sıkıntılı diyorlar kart zortlayabilir
Hocam furmarktan tam sonuç çıkaramayız. Occt kartı fazla zorlasada asıl problemi orada öğrenebiliriz. Ayrıca kartınız yeni nesil olduğu için işlem görmemiş ise sorun çıkmaz.

• Like
Tepkiler: Darly Dixon
Hocam furmarktan tam sonuç çıkaramayız. Occt kartı fazla zorlasada asıl problemi orada öğrenebiliriz. Ayrıca kartınız yeni nesil olduğu için işlem görmemiş ise sorun çıkmaz.
Hocam occt ile de test etim 3d testinde bı sıkıntı yok ama ekran kartı VRAM testinde çöktü hatası alıyorum başlamıyor testi 6.2.0 sürümünde de denedim merak edip tekrar furmark yapıyım dedim kart 1 dakikada 70 derece gördü daha önce bu sorun başladıktan sonra kartı açmadan 15 dakika gibi furmark da 69 derece görüyor du kartı açtıktan sonra 1 dakikada 70 derece gördü bence termal macunu falan düzgün sürememişimdir Nvidia mats mods ilede test etmiştim ondada VRAM hatası almıştım kartı tamire vermeyi düşünüyorum ensa bilgisyar nasıldır sence biliyonmu

Ekli dosyalar

• IMG_20231122_092531.jpg
    IMG_20231122_092531.jpg
    1 MB · Görüntüleme: 2
  • 1.jpg
    1.jpg
    465 KB · Görüntüleme: 2
  • IMG_20231122_092535.jpg
    IMG_20231122_092535.jpg
    978.4 KB · Görüntüleme: 2
  • IMG_20231122_092609.jpg
    IMG_20231122_092609.jpg
    988 KB · Görüntüleme: 2
  • IMG_20231122_093744.jpg
    IMG_20231122_093744.jpg
    1 MB · Görüntüleme: 2
Hocam occt ile de test etim 3d testinde bı sıkıntı yok ama ekran kartı VRAM testinde çöktü hatası alıyorum başlamıyor testi 6.2.0 sürümünde de denedim merak edip tekrar furmark yapıyım dedim kart 1 dakikada 70 derece gördü daha önce bu sorun başladıktan sonra kartı açmadan 15 dakika gibi furmark da 69 derece görüyor du kartı açtıktan sonra 1 dakikada 70 derece gördü bence termal macunu falan düzgün sürememişimdir Nvidia mats mods ilede test etmiştim ondada VRAM hatası almıştım kartı tamire vermeyi düşünüyorum ensa bilgisyar nasıldır sence biliyonmu
Hocam kartınızın vram arızası var anlaşılan. Furmark sadece gpu ya yük bindirir occt de çökütyse sıkıntı var. En kısa zamanda şehrinizde bulunan bir bilgisayar teknik servisi ile görüşün. Bizim yapacaklarımız bu kadar. Geçmiş olsun, inşallah kart kurtulur.

• Like
Tepkiler: Darly Dixon