Selam dostlar, tebilon.com ile beraber hazırladığımız oem paketi değerlendirip oyun testi yapıyoruz.
Ürünlerin Linki:https://www.tebilon.com/frekans-tv-...e&utm_medium=cpc&utm_campaign=Frekans+Tv+Mart
Bu arada tebilonda gigabyte monitörler kapmanyada onu da eklemiş olalım. AMD Ryzen 7500F işlemciyle başlıyoruz. 6 çekirdek 12 izlekli cpu zaten alınabilecek minimum ddr5 seçeneği olsa da hem oyunlarda hem de günlük kullanımda dengeli performans sunuyor. Anakart tarafında gigabyte A620M vrm güç çözümü ile beni şaşırttı. Giriş segment anakart olmasına karşın dolu dolu gelmiş ve ben ryzen 9 a kadar kaldırırım demiş.GPU olarak Gigabyte 9060 XT 16GB tercih edilmiş. Kanalda incelemesi var. Serin ve sessiz çalışan 16 GB bellekli en başarılı modellerden biri. Yüksek çözünürlükte akıcı deneyim sunduğu gibi fsr 4.1'I en son size açıklamıştım güncel teknolojileri de destekliyor. Bellek kısmında XPG DDR5 16 GB RAM var sistemin en geri planda kalan yüksek gecikmeli parçası olsa da bu açığı 6000 mb/s civarı yüksek transfer hızlar sunan ssd ile kapatıyoruz. Kasa olarak Vento VG10F seçilmiş; kompakt ve şık tasarımıyla sistemi tamamlıyor.80 plus fsp psu ile gelmesi de güven veriyor.Bu arada sistemi en güncel amd sürücü ile hyper rx açık test etmeye başlayacağım.
Not: 1080P testleri monitörden dolayı istek üzerine yapmış olsam da sona 1440p de ekledim.
Videolarda kullandığım bir ürün, bilgilendirme amaçlı değerlendirme veya ortalık bile olsa #işbirliği #Reklam #tanıtım yazmaktadır. Tercihleriniz sizin sorumluluğunuzdadır.