Sistem Sorunları Laptop Format Başlangıcında Reset Atıyor

Sistem Sorunları

anilgurbuz

Yeni Üye
19 Haz 2024
2
0
1
Aciliyet Derecesi
5.00 yıldız
Örnek Alan Seçimi
  1. Evet
Herkese selam dostlar,

Elimde Toshiba Satellite marka bir laptop var. Fakat HDD'in içerisinde Windows yoktu. Kurmak istediğimde format ekranına gelince kendini resetlemeye başladı.

Daha sonra farklı HDD, SSD, Ram ile donanımlarını değiştirerek çözüm aradım, USB ve CD ile formatı değişik yöntemlerde denedim fakat işe yaramadı.

Daha önce bu olay gibi başına gelen arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?

Herkese selam dostlar,

Elimde Toshiba Satellite marka bir laptop var. Fakat HDD'in içerisinde Windows yoktu. Kurmak istediğimde format ekranına gelince kendini resetlemeye başladı.

Daha sonra farklı HDD, SSD, Ram ile donanımlarını değiştirerek çözüm aradım, USB ve CD ile formatı değişik yöntemlerde denedim fakat işe yaramadı.

Farlı bir iso ile denediniz mi?

Evet denedim fakat bir sonuç alamadım.
Buradaki konuya uygun bir şekilde yeniden temiz kurulum yapmayı dener isiniz?

Herkese selam dostlar,

Hocam rufus veya benzeri uygulamalarla isoyu MBR olarak mı yazdırıyorsunuz yoksa UEFI mi? Eğer MBR ile yazdırıyorsanız UEFI yapmalısınız çünkü Toshiba Satellite'lerin bir çoğu UEFI aynı sorunu daha önceden yaşamıştım MBR olarak yazdırmayı denedim ve olmadı. En sonunda UEFI olduğu aklıma geldi UEFI olarak yazdırdım ve kurdum.