Sistem Sorunları KMSPİCO BELASI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MYaman26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sistem Sorunları

MYaman26

Üye
15 May 2024
40
1
17
8
Aciliyet Derecesi
5.00 yıldız
Örnek Alan Seçimi
  1. Evet
Merhabalar ben sıfır anakart ile sistem dizdim ve sonra kms ile etkinleştirme yaptım.bilgisayar öyle bir yavaşki 16ram var fakat 500mb gibi çalışıyor.key silinmiyor.her kodu denedim bununbir yolu yokmu lütfen yardım edin youtube daki bütün yöntemleri denedim.
#cevaplasanölürmüsünabi

Çözüm
Merhabalar ben sıfır anakart ile sistem dizdim ve sonra kms ile etkinleştirme yaptım.bilgisayar öyle bir yavaşki 16ram var fakat 500mb gibi çalışıyor.key silinmiyor.her kodu denedim bununbir yolu yokmu lütfen yardım edin youtube daki bütün yöntemleri denedim.
#cevaplasanölürmüsünabi
Aynı sorunu bende yaşamıştım, 2.el aldığım sistem KmSpico ile etkinleştirilmişti.
2 farklı yolu var çözüm için:
1- Temiz format, komple sıfırdan kurmak.

2- Malwarebytes ile tam tarama yapın, tüm dosyaları tarasın ve çıkan herşeyi silin. Hemen sonra ise CMD kısmına:

slmgr /cpky
slmgr /upk
slmgr -dlv

Komutlarını girin, yönetici olarak açmayı unutmayın CMD'yi. Ve yeniden başlatın.
Sonrasında tekrardan "slmgr -dlv" komutu ile silinip silinmediği temin...
hocam ben kmspico ile etkinleştirme yaptım daha sonra usb ile temiz kurulum yaptım . temiz kurulumu yapalı 2 ay oluyor ve şuan lisans sorguluyorum ve windows bildirim modunda diyor bu ne anlama gelir ve ne yapmam gerekir ??
Şuanda Windows etkinleştirilmemiş ve etkinliğini kontrol eder durumda. Binevi deneme sürümündesiniz ama lisans olup olmadığınıda bariz algılamıyor Windows. Tarıyor sadece.
İnternetten OEM Key alıp, girerseniz hatanız düzelir. Aksi durumda deneme sürümüne geçeceksiniz, geçmediyseniz.

• Like
Tepkiler: Muhammed Hamza
Şuanda Windows etkinleştirilmemiş ve etkinliğini kontrol eder durumda. Binevi deneme sürümündesiniz ama lisans olup olmadığınıda bariz algılamıyor Windows. Tarıyor sadece.
İnternetten OEM Key alıp, girerseniz hatanız düzelir. Aksi durumda deneme sürümüne geçeceksiniz, geçmediyseniz.
ekranın sağ altında windowsu etkinleştir yazıyor yani şuan etkin değil ve bu aslında benim için sorun değil sorcağım şey şu kmspicodan dolayı zararlı sunuculara bağlı değilim değil mi ??

hocam ben kmspico ile etkinleştirme yaptım daha sonra usb ile temiz kurulum yaptım . temiz kurulumu yapalı 2 ay oluyor ve şuan lisans sorguluyorum ve windows bildirim modunda diyor bu ne anlama gelir ve ne yapmam gerekir ??
Hocam bilgisayarınızda microsoft hesabı kurulu ise muhtemelen hesabınıza bağlı windows lisansı iptal olmuştur. Yeniden oem bir anahtar alarak giriş yaparsanız sorun olmadan kullanmaya devam edebilirsiniz.

• Like
Tepkiler: KaanEL
Ürün anahtarı şuan silinmiş durumda.
2-3 saat sonra tekrar kontrol edin, gene aynısı yazarsa hayırlı olsun kurtuldunuz.
Yakın bir vakittede "Windows'u etkinleştirin" yazısı ortaya çıkar.

Birkaç gün kullanıp emin olduktan sonrada OEM key satın alıp, rahatlıkla kullanmaya devam edebilirsiniz. Ara ara aynı komut ile kontrol edin, emin olmak için.
Merhabalar yaklaşık yazmadığımdan ber takip ediyorum sorun key ile alakalı değilmiş.başından beri ssd yüzünden uğraştım anakart almayı bile düşünmüştüm şimdi dönüştürücü sipariş ettim m2 ssd takıcam.herkesin emeği için teşekkürler.

Ekli dosyalar

• 20240529_222642.jpg
    20240529_222642.jpg
    1.3 MB · Görüntüleme: 3
Merhabalar yaklaşık yazmadığımdan ber takip ediyorum sorun key ile alakalı değilmiş.başından beri ssd yüzünden uğraştım anakart almayı bile düşünmüştüm şimdi dönüştürücü sipariş ettim m2 ssd takıcam.herkesin emeği için teşekkürler.
Yazma hızı olarak ölü bir SSD cidden. M2 olarak kronik sıkıntılı almamaya dikkat edin görselde ki SSD gibi. Rica ederim, bir sorun olursa buradayız.
Hayırlı olsun M2'niz.

Son konular