Kickte takiliyorum bide dizi filan izliyorum cok arada gta5 .Buradan söylemesi zor. Uzman birine göstermeniz lazım önerdiğimiz çözümler işe yaramadıysa.
Oyun oynamıyorsanız pekte fark göremezsiniz zaten.
Kickte takiliyorum bide dizi filan izliyorum cok arada gta5 .Buradan söylemesi zor. Uzman birine göstermeniz lazım önerdiğimiz çözümler işe yaramadıysa.
Oyun oynamıyorsanız pekte fark göremezsiniz zaten.
Hd 4600 o türlü işlemler için gayet yeterli. Gta 5 hariç. Biraz para ayırırsanız 1000-1200tl bandına rx 570 önerebilirim.Kickte takiliyorum bide dizi filan izliyorum cok arada gta5 .
Gta 5'i 720p'de en düşük ayarlarda 20-30Fps oynatıyor. Gölgeleri kaparsanız 40'ı aşar. Bozulduğunu zaman asıl kartınız, iş görür gibi duruyor. (Online'ı bilemiyorum)Kickte takiliyorum bide dizi filan izliyorum cok arada gta5 .
Insallah kovaliyorum bakalimHd 4600 o türlü işlemler için gayet yeterli. Gta 5 hariç. Biraz para ayırırsanız 1000-1200tl bandına rx 570 önerebilirim.
@DarkHocam rlinizde rx 570 var mı?Insallah kovaliyorum bakalim
Hocam bulundugum ilden almak isterim kargo vesayre ugrasmak istemiyorum ki suan param yok zaten.yinede saol@DarkHocam rlinizde rx 570 var mı?