Kart doğal olarak desteklemediği için bozulmalar ve görüntü problemleri doğal olarak görünür. Video'da ki gibi "FSR + DLSS FrameGeneration" olarak deneyin ozaman video'da sıkıntı olmuyordu.Gtx 1660 ekran kartımda Frekans TV'deki herşeyi yapmama rağmen oyunda dlss açınca siyah ekran sorunu oluyo sebebini bilen var mı acaba. Şimdiden teşekkür ederim.
FSR3 ve DLSS kurdum fs22 ve bellwright oyunlarında denedim ikisinde de siyah ekran aldımKart doğal olarak desteklemediği için bozulmalar ve görüntü problemleri doğal olarak görünür. Video'da ki gibi "FSR + DLSS FrameGeneration" olarak deneyin ozaman video'da sıkıntı olmuyordu.
Oynadığınız oyuna görede çalışıp, çalışmamasıda değişiyor. Her oyunda çalışmıyor.
Aynı zamanda Mod sahibi kişiyede Mail yazabilirsiniz.
FSR3 ile DLSS FG açmanız lazım, yani DLSS açmayacaksınız Frame Gen açacaksınız.FSR3 ve DLSS kurdum fs22 ve bellwright oyunlarında denedim ikisinde de siyah ekran aldım
Herşeyi yaptım olmuyor yinede teşekkür ederim.FSR3 ile DLSS FG açmanız lazım, yani DLSS açmayacaksınız Frame Gen açacaksınız.
Tabi bu sadece Cyberpunk için geçerli, video'da da sadece Cyberpunk düzgün çalışabilmişti. Dediğim gibi her oyun çalışmayabilir, bu yasal ve normal birşey değil. Siyah ekran almanız çok normal.
Uğraşmasıda çok uğraştırıcı ve görüntüde iç açıcı olmuyor.
Gereken herşeyi doğru yaptıysanız yapacak pek birşey yok.
Teşekkür ederim dediğin uygulamaya baktım herkes tarafındanda beğenilmiş bi bakıcamResmi olmadığı için stabil çalışmayabilir dostum bunun yerine Lossless Scaling kullanabilirsin Steam'de 3.5 dolara satılıyor belki daha faydalı olabilir.
Dediğin uygulamayı pvp oyunlarda ya da multiplayer oyunlarda kullansam ban riski var mı?Resmi olmadığı için stabil çalışmayabilir dostum bunun yerine Lossless Scaling kullanabilirsin Steam'de 3.5 dolara satılıyor belki daha faydalı olabilir.
Çözünürlük düşürdüğü için pek sorun olacağını zannetmem ama yine de farklı bir hesap açıp denemek daha faydalı olur. Riske girmeye gerek yok.Dediğin uygulamayı pvp oyunlarda ya da multiplayer oyunlarda kullansam ban riski var mı?
Birşey daha sorucam bu uygulamada oyuna girince mouse lag oluşuyo sanki monitörün hzi düşmüş gibi bunu nasıl düzeltebilirim?Çözünürlük düşürdüğü için pek sorun olacağını zannetmem ama yine de farklı bir hesap açıp denemek daha faydalı olur. Riske girmeye gerek yok.
Youtube da birkaç video var ama genel olarak input lag yapıyor bu uygulama belki yeni sürümlerinde bunu düzeltirler.Birşey daha sorucam bu uygulamada oyuna girince mouse lag oluşuyo sanki monitörün hzi düşmüş gibi bunu nasıl düzeltebilirim?
Bu gayet normal. Ben minecraft oynarken bile en basit shader’ı kursam bile mouse hissizleşiyor ve monitörde hafif ghosting oluyor. Bu dlls fg modları da aynı şekilde. Yani normal fazla takmayın.Birşey daha sorucam bu uygulamada oyuna girince mouse lag oluşuyo sanki monitörün hzi düşmüş gibi bunu nasıl düzeltebilirim?