Selam Dostlar, forum ile ilgilenecek ve katkı sağlayacak arkadaşlar aranıyor!
BuradanNereden başvuruluyor
Yani emek harcadıkça ve foruma katkı sağladıkça kafamdan geçen iyi bir ekip kurmak ve onlarla ilerlemek. Yeri geldiğnde de destek olmak. Bir süre takıl deneyimin var mı ondan bahset. Zaten ben görürüm dost.Başvurmak istiyorum ne yapmalıyım
Aktif bir forumda deneyimim olmadı ama daha önceden bir iki ufak forumda denemiştim. Bir de kendim forum kurup takılıyordum öyle, oralardan kalma bilgiler sadeceYani emek harcadıkça ve foruma katkı sağladıkça kafamdan geçen iyi bir ekip kurmak ve onlarla ilerlemek. Yeri geldiğnde de destek olmak. Bir süre takıl deneyimin var mı ondan bahset. Zaten ben görürüm dost.
Bana gelmemiş abiTamamdır dostlar hepinize döneceğim zaten discordda bunun için özel bir oda açtım. Özelden size davetiyeyi atıyorum.
Harika zaten açık platform olduğu için isteyen istediği bilgiyi aktarabilir.Merhaba Frekans.. Ben Berke. Sitelerde ve discord üzerinden ciddi deneyimler elde ettim. 9.sınıftan biri pc tamir edip onları al sat yaptım ve bunlarda yetmedi. Laptop ve bilgisayar bakımları ile uğraştım. Elime arkadaşlardan veya mağaza üzerinden tanıdıklarla sayesinde ürünleri inceledim. Senin gibi değerli biriyle çalışmak isterim. Vaktimi burada bulunan değerli kullanıcılara ayırıp onlara deneyimimi paylaşabilirim. Oyun deneyimim ise 2008 li yıllardan cs 1.6 ve nostaljik kimsenin bilmediği efsane oyunlardan başladı. Ciddi bir şekilde araştırmalar yapıyor. Gündemi elimden geldiğince takip ediyorum. Bilimkurgu ve korku hikayeleri üzerinden para kazansam da uzun ayrıntılı makaleler de burada yazabilirim.
Türkmen sana discord'tan yazacağım.Merhaba, bilgisayar programcılığı mezunuyum ve şu an aktif olarak bilişim vadisinde yazılım işleriyle uğraşıyorum. Ben daha çok teknik konuda da yardımcı olmak isterim. Her ne kadar xenfero ve php sevmesem de güvenlik konusunda da bazı şeyler paylaşmak isterim.
anladım teşekkür ederim. Elimden geleni yapmaya çalışacağım.Şimdilik 2 GHz deneme yetkisi verdim. Özellikle konu açış ve aktif olmuş arkadaşlara. Bu değişe de bilir. 2 GHz Juniour olarak geçiyor, sizi tanıdıkça ve beraber güzel şeyler paylaştıkça arttıracağım, ya da düşüreceğim (ileride abi neden gitti yetki diye sormayın, bu ara yetkidir yani kalıcı değildir). Umarım beni de anlarsınız adaletli ve eşit yaklaşmaya çalışıyorum. Hayırlı olsun dostlarım.