bu bilgisiyar alınırmı?

eğer sıfır almaktan bahsediyorsan olabilir. Ama o parçaların hepsini üst fiyattan hesapladığım halde 16500 civarında tuttu (anakart psu kasa falan dahil eğer onlar dahil değilse max 12400'e hallediliyor). Ki benim bulduğum rx580 7k falan. İkinci elden ya da sıfır yurt duşından çok daha uyguna da bulunursun. Ayrıca sıfır araştırma ile bu fiyatı çıkardım. Parçaları tek tek araştırsam ya da hazır sistemleri falan takip etsem daha uyguna net bulurum.

Özellikler
ryzen 5 3600 işlemci
16 gb ram ddr4 3200 mhz
512 gb mvme m2 ssd
1tb dahili hard disk
rx 580 8GB

12.500 TL
Selamün aleyküm. Hocam sistem ortlama bir fiyata sahip duruyor lakin anakart, kasa, psu vb. özellikleri öğrenmeden sıfır mı yoksa 2.el mi bilmeden kesin bir yorum yapamayız. Anakartı ortalama bir b450 kabul edersek bir tık yüksek kalıyor. Dediğim gibi detayları vermeniz lazım.

Sıfır ise yine o civarlara nadiren de olsa sistem geliyordu. Halen geliyorsa kovalamak gerekir. Hatta sıfır ise bile bana RX 580 olması çok pahalı gösterdi sistemi. İkinci el ise hemen oradan uzaklaşın.

alınmaz aynı sistemin gtx 1660 super ve r5 1600af olanını 5 k ya dizdim kasa psu herşey değil psu corsair vs550
1660 Super ile PSU zaten 4500 ediyor hocam nasıl topladınız o sistemi :D Ben de ekran kartı bakıyorum da fiyatlar hep ortalama ve bir tık üstü. Taktiği var mıdır? Yardımcı olabilir misiniz DM başlatarak?

1660 Super ile PSU zaten 4500 ediyor hocam nasıl topladınız o sistemi :D Ben de ekran kartı bakıyorum da fiyatlar hep ortalama ve bir tık üstü. Taktiği var mıdır? Yardımcı olabilir misiniz DM başlatarak?
Valla hocam oldu bı kaç ay olabildiğince ucuza toplamaya çalıştım işlemci ram anakart set almıştım ikinci el daha uyguna gelmişti ddr4 8+8