- Tavsiye Puanı
- 5.00 yıldız
Yaklaşık 1 aydır kullandığım AirFryer hakkında ilk izlenimlerimi paylaşmam gerekirse; malzeme kalitesi gayet iyi. Tak çıkar haznesi pratik. Fakat içerisindeki ızgarayı harici olarak sökmeyi ve direkt tabanı kullanabilmeyi isterdim. Tuşların tepkileri hızlı ve 1500W'lık cihaz gücü de 2 kişilik bir aile için fazlasıyla yeterli.

Gelelim en merak edilen konuya; patatesi iyi mi? Patates kızartmasını 12 dk'da sulandırmadan çıtır çıtır yapabiliyor. Arada havalandırmanız ve pişirme işlemini o şekilde devam ettirmeniz gerek. Farklı yieycek modları var. Ben közde mısır bile yaptım. Sadece mısır patlatmayı denediğimde elbette başarılı olamadım. Sonuç olarak gücü ve performansı epey tatmin edici.

Gelelim en merak edilen konuya; patatesi iyi mi? Patates kızartmasını 12 dk'da sulandırmadan çıtır çıtır yapabiliyor. Arada havalandırmanız ve pişirme işlemini o şekilde devam ettirmeniz gerek. Farklı yieycek modları var. Ben közde mısır bile yaptım. Sadece mısır patlatmayı denediğimde elbette başarılı olamadım. Sonuç olarak gücü ve performansı epey tatmin edici.
- AirFryer’ın sıcak hava sirkülasyonu sayesinde çok az veya hiç yağ içermeyen net sonuçlar.
- Çok az yağ kullanarak veya hiç yağ kullanmadan çıtır çıtır, lezzetli kızarmış yiyeceklerin tadını çıkarın. Çok yönlü Gourmet 6 AirFryer, kızartma, ızgara, kavurma ve hatta fırınlamaya olanak tanır. Tüm aile için lezzetli ve sağlıklı yiyecekler.
- Önceden ayarlanmış sekiz programla sağlıklı, lezzetli yemekleri rahatça pişirin.
- Çıkarılabilir sepet, bütün bir tavuğa sığacak kadar cömert bir kapasiteye sahiptir.
- Air Fryer tüm çıkarılabilir parçaları, kolay temizlik için bulaşık makinesinde yıkanabilir
- Birinci sınıf bir görünüm ve dayanıklı kaplama için paslanmaz çelik ön gövde
- Electrolux Türkiye garantili.
- Eksiler
- Değişebilir ızgara ve farklı başlıklar
- Artılar
- Fiyat performans