Pahalı.
Uyumludur ama RAM ışıklı diye pahalı, çok daha ucuza 6000MHz modeller oluyor.Teşekkür ederim. Birde ssd ve Ram alakarta uyumlu mu ona da cevap verirseniz sevinirim
Sıvı soğutmada baya pahalı doğrusu, daha uygun ve güzelde birşey gözüme gözükmedi. İtopya'nın seçenekleri berbat.Seçtiğim anakarta göre uygun ram önerir misin abi 6000 mhz
Sistemi düzenledim abi Rami düşürdüm birde power 750 lik seçtim fiyat baya düştü. Ekran kartını da sonra alacağım abi. Ekran kartsız oyun oynatır mı birde onu soracaktım abi
Pahalı ve AM5 parçalar hakkında fazla bilgim yok hocam. Kronik sorunu varmı veya daha iyisi varmıdır? Filan... Bakındım ama çok fazla model var ve uzun araştırmak lazım.Şimdi şöyle hocam ben tabiki ekran kartı alacağım ama şimdi o kadar bütçem yok sadece kasa toplayacağım ekran kartını sonra alacağım
50.000 TL ye kadar+5 bin de tolerans olabilir siz bir sistem toplar mısınız bana rica etsem ilk defa sistem toplayacağım. Ekran kartı hariç tabiki
Şahsen hocam önerim bu:Hocam sen kafana göre bana bir sistem toplar mısın itopyadan veya başka siteden ekran kartı hariç sizin önerilerize ihtiyacım var hazır sistem almak istiyorum
Teşekkür ederim hocam çok sağolunŞahsen hocam önerim bu:
İşlemci:
Anakart:
RAM:
![]()
Patriot 32GB(2x16) Viper Venom EXPO 6000mhz CL30 DDR5 Ram (PVV516G60C30X2)
Patriot 32GB(2x16) Viper Venom EXPO 6000mhz CL30 DDR5 Ram (PVV516G60C30X2) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
SSD:
CPU Fan:
Kasa:
PSU:
43.5 bin TL tuttu.
Geri kalanı paraylada monitör olarak bunu alırsınız:
İnanılmaz iyi gecikme değerleri var testlerde. Kontrast oranı 1200:1, parlaklık ise 340nit çıktı. DCI P3'ten 95 üstü alıyor.
Genede dediğim gibi başka forumlardan fikirler alın. Belki daha iyi alternatifler vardır.Teşekkür ederim hocam çok sağolun
Teşekkür ederim hocam çok sağolunŞahsen hocam önerim bu:
İşlemci:
Anakart:
RAM:
![]()
Patriot 32GB(2x16) Viper Venom EXPO 6000mhz CL30 DDR5 Ram (PVV516G60C30X2)
Patriot 32GB(2x16) Viper Venom EXPO 6000mhz CL30 DDR5 Ram (PVV516G60C30X2) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
SSD:
CPU Fan:
Kasa:
PSU:
43.5 bin TL tuttu.
Geri kalanı paraylada monitör olarak bunu alırsınız:
İnanılmaz iyi gecikme değerleri var testlerde. Kontrast oranı 1200:1, parlaklık ise 340nit çıktı. DCI P3'ten 95 üstü alıyor.
Hocam birde bu sisteme uygun fiyat performans bir ekran kartı da önerirseniz sevinirimTeşekkür ederim hocam çok sağolun
Ona bütçeniz ne kadar?Hocam birde bu sisteme uygun fiyat performans bir ekran kartı da önerirseniz sevinirim
Hocam siz YouTube videosu çeken kişi misiniz frekans tv dekiGenede dediğim gibi başka forumlardan fikirler alın. Belki daha iyi alternatifler vardır.
Maximim 40 bin olsunOna bütçeniz ne kadar?
Hayır hocam, FrekansTV ve forumun sahibi "kullanıcılar" kısmında görebileceğiniz "Frekans"Hocam siz YouTube videosu çeken kişi misiniz frekans tv deki
Maximim 40 bin olsun
Bir fikrim yok hocam ama üç fanlı olduğu için rezalet bir soğutması olamaz ikisinde de. XFX boş bir marka değil birde, iş görür büyük ihtimalle. FPS olarak zaten hiçbirinde fark yok.Hocam aynı kartın gigabyte marka olanı var 9070xt hangisi iyi sizce
Bir fikrim yok hocam ama üç fanlı olduğu için rezalet bir soğutması olamaz ikisinde de. XFX boş bir marka değil birde, iş görür büyük ihtimalle. FPS olarak zaten hiçbirinde fark yok.
Rampage'in hiçbir ürününü tercih etmeyin hocam, başta belirtiyim.Bu sistemi yeni topladım nasıl sizce hocam