Hayır herhangi bir değişim yokKablosu ile oynadığınız zaman bir reaksiyon veya etkileşim alıyor musunuz? USB girişi veya mouse'a bağlanan kısmından filan.
Eğer kablo bir kusur yoksa iç donanımı veya yazılımı kaynaklı bir kusuru vardır hocam. Farklı cihaza takmayı denediniz mi? Birde denetim masasından devre dışı bırakıp, aktif etmeyi filan?Hayır herhangi bir değişim yok
Bu söylediklerinizi de yaptım yine olmadıEğer kablo bir kusur yoksa iç donanımı veya yazılımı kaynaklı bir kusuru vardır hocam. Farklı cihaza takmayı denediniz mi? Birde denetim masasından devre dışı bırakıp, aktif etmeyi filan?
Ozaman sorun sensör veya devresinde olabilir hocam. Sonuçta üstüne etkiket basma 100TL'lik ürünler bunlar, Everest firması zaten ürün üreten bir firma değil. Pek birşey beklememek lazım kısaca.Bu söylediklerinizi de yaptım yine olmadı
Bende geldi bakayım dedim ihtiyacım yokama dükkana koyacaktım atarım artık napayımOzaman sorun sensör veya devresinde olabilir hocam. Sonuçta üstüne etkiket basma 100TL'lik ürünler bunlar, Everest firması zaten ürün üreten bir firma değil. Pek birşey beklememek lazım kısaca.
Elektronikçiye veya bilgisayarcıya filan götürebilirsiniz ama değeceğini hiç sanmıyorum. En iyisi cüzdanı açıp uzun ömürlü bir cihaz almanız, bütçe yoksa tabi aynısının Hadron, Philips adı altında versiyonları oluyor.