Rampage Mouse çalışmıyor.

akaysakarya

Yeni Üye
29 Nis 2025
4
1
3
Merhaba bu cihaz bilgisayara takınca görünüyor, ışıkları yanıyor falan ama çalışmıyor. Geçen çok uğraştım çalıştı bilgisayarı lapat aç yapınca yine gitti. İçerisini açtığımda herhangi bir sorun görmemiştim.
1000105564.jpg

Kablosu ile oynadığınız zaman bir reaksiyon veya etkileşim alıyor musunuz? USB girişi veya mouse'a bağlanan kısmından filan.

Bu söylediklerinizi de yaptım yine olmadı
Ozaman sorun sensör veya devresinde olabilir hocam. Sonuçta üstüne etkiket basma 100TL'lik ürünler bunlar, Everest firması zaten ürün üreten bir firma değil. Pek birşey beklememek lazım kısaca.

Elektronikçiye veya bilgisayarcıya filan götürebilirsiniz ama değeceğini hiç sanmıyorum. En iyisi cüzdanı açıp uzun ömürlü bir cihaz almanız, bütçe yoksa tabi aynısının Hadron, Philips adı altında versiyonları oluyor.

Ozaman sorun sensör veya devresinde olabilir hocam. Sonuçta üstüne etkiket basma 100TL'lik ürünler bunlar, Everest firması zaten ürün üreten bir firma değil. Pek birşey beklememek lazım kısaca.

Elektronikçiye veya bilgisayarcıya filan götürebilirsiniz ama değeceğini hiç sanmıyorum. En iyisi cüzdanı açıp uzun ömürlü bir cihaz almanız, bütçe yoksa tabi aynısının Hadron, Philips adı altında versiyonları oluyor.
Bende geldi bakayım dedim ihtiyacım yokama dükkana koyacaktım atarım artık napayım

• Like
Tepkiler: KaanEL

Son konular