Genel Teknoloji rx 580 8gb ekran kartıma driver kurunca görüntü gelmiyor

Genel Teknoloji

captain america

Yeni Üye
1 Ara 2024
1
0
0
Aciliyet Derecesi
1.00 yıldız
Örnek Alan Seçimi
  1. Evet
selam arkadaşlar elimde bir adet rx 580 8 gb var 2048sp olarak geçiyor 6 pin güç girişli gpu z den baktıgım zaman ellesmere yazıyor detaylarıda yükleyeceğim sorun dediğim gibi driver kurunca görüntü gidiyor gelmiyor bir sistemde daha test ettim ondada driver yükleyince görüntü vermedi tamirci karta bakmadan reballing dedi 2 bin tl istedi öğrenciyim yardımcı olabilecek var mıdır solid autocad gibi programlarda kullanıyorum bilgisayarı acilen sorunu çözmem gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum

selam arkadaşlar elimde bir adet rx 580 8 gb var 2048sp olarak geçiyor 6 pin güç girişli gpu z den baktıgım zaman ellesmere yazıyor detaylarıda yükleyeceğim sorun dediğim gibi driver kurunca görüntü gidiyor gelmiyor bir sistemde daha test ettim ondada driver yükleyince görüntü vermedi tamirci karta bakmadan reballing dedi 2 bin tl istedi öğrenciyim yardımcı olabilecek var mıdır solid autocad gibi programlarda kullanıyorum bilgisayarı acilen sorunu çözmem gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum
2 bilgisayarda da denediğinizde aynı şey oluyorsa tamirci'nin dediği gibi chip ile alakalı bir problem olması muhtemel. Piyasayı çok bilmiyorum ama 2000₺ yüksek geldi. O sebepten bir kaç yere daha sorun en uygun fiyatı hangisi veriyor bir bakın. Şunu da ekleyeyim; o masraftan sonra kartı tekrar aynı verimlilikte kullanamayacaksınız. Ama bana kalırsa o kartı 2.el çok cüzi bir miktara atın sahibinden'e, hususi böyle kartları alanlar var. Satılsın siz de yeni bir karta geçmeye çalışın. Onun haricinde zaten farklı driver sürümleri kurmayı denediğinizi düşünüyorum.

• Like
Tepkiler: KaanEL

Son konular