Ne yazıkki yeterli değil. Ağır yüke soktuğunuz zaman büyük ihtimalle kapanır.RX 580 için 350 Watt yeterli midir?
Rx580 ile çok yakın tüketime sahip olan rx5600xt modelini kullanıyorum, benim tavsiyem en az 500w 80 plus sertifikalı bir psu olacaktır.RX 580 için 350 Watt yeterli midir?
Sadece ekran kartı için 350w yeterli ama işin içerisine cpu, anakart, ram kasa fanları ve diskler vs girince işler değişiyor. İsterse 80 plus titanium olsun 350w psu yeterince sağlıklı çalıştıramayacaktır öyle bir sistemi.Amd resmi sitesinde önerilen güç kaynağı Minimum 500W. Ama gene Amd sitesinde 185W kullandığı ve bir çok kişinin ortalama 140 170 arası harcadığını söylediğini göz önüne alırsak yetebilir. Ama ne kadar yükseğe gücünüz yeterse o kadar makul olur diyebiliriz.
Bahsettiğiniz sistemlerin toplamı büyük ihtimal ekran kartının yarısı kadar watt harcıyordur bende onları düşünerek yazdım. Sağlıklı çalışmayacağını bende biliyorum yeter mi yetebilir. İsterse 80 plus titanium alacak olsa konu sahibi bunu mu sorarSadece ekran kartı için 350w yeterli ama işin içerisine cpu, anakart, ram kasa fanları ve diskler vs girince işler değişiyor. İsterse 80 plus titanium olsun 350w psu yeterince sağlıklı çalıştıramayacaktır öyle bir sistemi.