PS4 fat kasa almayı düşünüyorum.

30 Ara 2023
55
14
8
Abi ikinci elde 2000 TL ye mavi ışık arızalı pa4 far kasa almayı düşünüyorum. Almayı düşündüğüm yer mağaza şahıs değil. Cuh kodu 1002a parlak kasa. Niyetim internette tanınmış bir iş yeri var adam işinide güzel yapıyor inceledim. Sizce yaptırıp Orijinal kol alarak belli bir müddet kullanmak mantıklı mı? Hiç PlayStation'ım olmadı bütçemde zaten ps5 e yetmiyor. Fikirlerinizi beklerim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tamir ettirilebilir ise ve Jailbreak işlemi yapmaya uygunsa gayet iş görür.
Tabi arızalı olduğu için büyük ihtimalle sürümü düşüktür bu sebeble korsan oyun indirme imkanı sunar. Ps4 Fat kasa tabi okadar güzel değil, Slim kasayı kullanmıştım ve çok gürültü olmasıyla beraber Rdr2 gibi oyunlarda bazen yoğun kasmalar ve sık sık 30fps altı görüyordu. Grafiklerde çamur gibi çoğu oyunda. Yükleme sürelerini hiç söylemiyorum bile.
Tabi SSD takviyesi ile rahatlıyor baya. Ayrıca kendi özel oyunlarında (Sony) gayet kusursuz çalışır.

Tamir ediceğini düşündüğünüz kişiye sorun, eğer temin verirse satın alın. Aksi durumda elinizde kalır. Öyle ahım şahım bişey değil PlayStation şahsen ama Jailbreak ile çok güzel bir oyun zevki sunar size.
Birde Orjinal kol almanız imkansıza yakın, çok fazla çakma kol bulunuyor. Kaliteli bir markanın PlayStation uyumlu kolu veya Custom Dualshock'u daha iyi olur.
Çok fazla drift sorunu yaşatır 2.el ve çakmalar.

Hocam peki Xbox one s veya x hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bilgisayarınız varsa çok gereksiz sayılırlar. Playstation gibi kendi özel oyunları olmadığı için pek bir esprisi olan cihaz değil, özellikle fiyatı 8000-9000 olanlar kötü fiyattalar.
One S PS4'e nazaran biraz daha güçlü olması lazım, One X ise 4K vaadi sunan bir cihazdı.
Ucuza bulursanız ve bilgisayarınız yoksa alınabilir, aksi durumda pek mantıklı değil. Özellikle sıfır kesinlikle alınmaz.

Şunuda belirtiyim PS4 ailesi ile Xbox One ailesi ölmek üzereler, oyüzden fiyat önemli ileride fiyatları çok düşebilir. Fiyatı uygun düşerse eğer Xbox'ı Gamepass ile Ps4'ü korsan ile ciddi anlamda zevkle kullanırsınız. Oyunlarına göre tercih yapın tabi.

Son konular