Teknoloji Haberleri Pahalı oyuncu ekipmanlarına rakip!?: Attack Shark X3 Pro ve Retro klavye

21 Kas 2023
873
3
424
63
İlkadım/Samsun
🕵️‍♂️Sezer Ağabey: Kablosuz Attack Shark X3 Pro fare ve retro bir klavyeyi inceliyoruz. Oyun klavyelerinin yüksek fiyatlarından dolayı fare ile 7000 TL'ye kadar mal olabilir. Attack Shark X3 Pro faresi bu pahalı seçeneklere iyi bir alternatif, çünkü uygun fiyatlı ve iyi bir performansı var. Ayrıca farenin kullanımı rahat ve iyi bir sensöre sahip olduğunu da belirtmek gerek. Retro klavye de farklı bir şey arayan oyuncular için iyi bir seçenek. Piyasadaki diğer seçenekler kadar pahalı değil ve orta halli bir yapım kalitesine sahip. Ayrıca klavyenin arkadan aydınlatması bulunmuyor ve iyi bir yazma hissine sahip olduğunu da belirtiyor. Genel olarak, bu iki üründen memnun kaldım ve bunların bu paraya değer olduğunu düşünüyorum.

Daha detalı bilgi için videoyu izleyebilirsiniz:

Youtube Frekans TV
Discord Frekans TV
İnstagram Frekans TV
Facebook Frekans TV

Kanalımıza abone olup bildirimleri açmayı, videomuzu beğenmeyi unutmayın.

• Like
Tepkiler: ametiste15
Attack Shark X3 gerçekten sağlam switchlere ve sensöre sahip bir mouse kesinlikle önerebilirim ama yurtdışından alınınca gümrük sıkıntısı oluyor 1k olan mouse 1.5-1.6k'ya kadar yükselebiliyor.

Son konular