Son düzenleme:
Selam dost. Yer MSI Herti Plaza Kozyatağı istanbul ofisidir.Hocam yer tam olarak nerde gelme ihtimalim var yakın ise
Yaş sınırı var mı hocamSelam dost. Yer MSI Herti Plaza Kozyatağı istanbul ofisidir.
YokYaş sınırı var mı hocam
Yarın inş bir sıkıntı olmazsa geliyorum abiEkli dosyayı görüntüle 807
Kapasite sadece 20 kişiliktir. Forum üzerinde kesin gelecek arkadaşlar seçilecektir. Yer MSI Herti Plaza Kozyatağı istanbul ofisidir.
Yarın bir işim yok etkinliğe kesin gelebilecek durumdayım.Ekli dosyayı görüntüle 807
Kapasite sadece 20 kişiliktir. Forum üzerinde kesin gelecek arkadaşlar seçilecektir. Yer MSI Herti Plaza Kozyatağı istanbul ofisidir.
Çok sürmez sonradan katılım olmuyor geleceksen geliyorum de burdan yeterliKaça kadar sürüyor ona göre sonradan katılma şansım var mı
Gel kardeşimAbi okul 15 te bitiyor gelmemde 2 saat gelmek çok istiyorum
Msi'ın ürünlerini inceleyip test edebilirsin ve pizza yiyebilirsin en önemlisi de sezer(frekanstv) ile görüşebilirsinYarın gelebilirim de tam olarak ne yapacağız anlamadım![]()
Geliyorum o zamanMsi'ın ürünlerini inceleyip test edebilirsin ve pizza yiyebilirsin en önemlisi de sezer(frekanstv) ile görüşebilirsin![]()
Okuldan dolayı gelemicem valla kaça kadar sürerkiGel kardeşim
Ürün test desen 1 saat 1 saat pizza yayın desen 30dk yada 1 saat olur 2-3 saat herhalde bilemiyorumOkuldan dolayı gelemicem valla kaça kadar sürerki