Zaman geldi çattı. Windows 12 kapı da söylentileri çıkmaya başladı. Evet Microsoft şu anda yeni bir işletim sistemi yerine var olan 11 sürümünü geliştiriyor. 11 daha tam oturmadı. Fakat zaman hızlı geçiyor. Windows 12 çıkmasına az kaldı. Bilirsiniz ki Microsoft şirektinin Windows işletim sisteminde olan, her sistem de olan bir gelenek söz konusu. Microsoft güzel bir işletim sistemi çıkartır ise, ardındaki sistem hayal kırıklığı ile geliyor. Örneğin XP güzel di. Vista ile bazı uygulamalar bozulmuş, performans sorunları açığa çıkmıştı. 7. temel sürüm olan Windows 7, Vistanın aynısı idi. sadece Yaşanan sorunlar düzeltildi ve kullanıcılara ilaç gibi geldi. Windows 7 hızlı, basitti. Fakat 8 ile telefonlara tabletlere yönelik çalışmaya geçmesinde sorun olmamasına rağmen kullanıcılarına alıştırmadan çat diye arayüz değiştirmesi kullanıcılarını hiçte memnun etmedi. başlat menüsü kaldırılmıştı. yerine dev bir panel olan Başlangıç menüsü gelmişti. Windows 10 sıfırdan logo ve arayüz bakımından değiştirilmişti ve çok stabildi. Fakat 11 de bozdu. Aradan 3-4 sene geçti ve 2024'ün sonları, 2025'in başlarında çıkacağı muhtemel. Sizce 12 çıkarsa geçmeli miyiz? Mis gibi 10/11 varken neden 12'ye geçelim?