T temelovo Yeni Üye 15 Nis 2024 2 0 1 15 Nis 2024 #1 Aciliyet Derecesi 4.00 yıldız Örnek Alan Seçimi Evet Merhaba, kulaklık almak istiyorum ama bu iki seçenek arasında kaldım. Sizce nasıllar, başka öneriniz varsa önerebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.
Merhaba, kulaklık almak istiyorum ama bu iki seçenek arasında kaldım. Sizce nasıllar, başka öneriniz varsa önerebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.
ametiste15 Modaratör Dost 28 Eki 2023 195 170 43 19 16 Nis 2024 #2 temelovo' Alıntı: Merhaba, kulaklık almak istiyorum ama bu iki seçenek arasında kaldım. Sizce nasıllar, başka öneriniz varsa önerebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Sony derim baba Oyla 0 Downvote
temelovo' Alıntı: Merhaba, kulaklık almak istiyorum ama bu iki seçenek arasında kaldım. Sizce nasıllar, başka öneriniz varsa önerebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Sony derim baba
T temelovo Yeni Üye 15 Nis 2024 2 0 1 16 Nis 2024 #3 90% Müzik dinlenecek ona istinaden arada kalmıştım. Çok bariz bir fark var galiba ondan mı böyle dediniz ? ametiste15' Alıntı: Sony derim baba Genişletmek için tıkla ... Oyla 0 Downvote
90% Müzik dinlenecek ona istinaden arada kalmıştım. Çok bariz bir fark var galiba ondan mı böyle dediniz ? ametiste15' Alıntı: Sony derim baba Genişletmek için tıkla ...