Frekans TV yeni Tebilon Vega 55 sistem çıktı

21 Kas 2023
906
3
439
63
Dostlar gelin yeni sistemimize alakalı detaylara hızlıca bakalım.

* Videoda iki seçenekli bir oyun bilgisayarı kurulumu ele alınıyor: DDR4 ve DDR5 bellek.

* Videoda DDR4 belleğe sahip önceden kurulmuş bir bilgisayar inceleniyor ve DDR5 bellek kullanmanın artıları ve eksileri tartışılıyor.

* Genel olarak, önceden kurulmuş bilgisayarın fiyatına göre iyi olduğunu düşünüyorum, ancak bütçeniz varsa DDR5 seçeneğini tercih etmenizi öneriyorum.

Videodan bazı önemli noktalar:
* Önceden kurulmuş bilgisayar 21.999 TL'ye satılıyor ve Ryzen 5 5600 işlemci, Gigabyte RX 7600 XT ekran kartı, 16 GB DDR4 bellek ve 500 GB SSD içeriyor.

*zilgisayarın 1440p çözünürlükte yüksek ayarlarda bile çeşitli oyunlarda iyi performans gösterdiğini belirtmeliyim.

* Ryzen 5 5600 işlemcinin çoğu oyuncu için iyi bir seçim olduğunu, ancak bazı durumlarda DDR4 bellek tarafından darboğaz yaşayabileceğini düşünüyorum.

* Bütçeniz varsa DDR5 bellek seçeneğini tercih etmenizi öneriyorum, çünkü bu gelecekte daha iyi performans sağlayacaktır.
* Ayrıca oyuncuların önceden kurulmuş bilgisayarla birlikte gelen kasanın en iyisi olmadığını göz önünde bulundurarak daha güçlü ve daha iyi hava akışına sahip bir kasaya yükseltmeyi de öneriyorum.

Genel olarak, önceden kurulmuş bilgisayarın 1440p çözünürlükte mevcut ve gelecekteki oyunları kaldırabilecek bir sistem arayan oyuncular için iyi bir seçenek olduğunu düşünüyorum. Ancak, bütçeniz varsa DDR5 bellek seçeneğini tercih etmenizi öneriyorum, çünkü bu gelecekte daha iyi performans sağlay acaktır.

Sistem incelemesi :

• Like
Tepkiler: ametiste15