1080P'de hikayeli oyunlarda sorunsuz beslemekte ama online oyunlarda (CS2, Warzone gibi...) birazda olsa darboğaz yapmakta. Pek rahatsız edici değil pek, grafikleri iyice yükseltirseniz oda azalır. 1440P'de hiçbir türlü sıkıntı olmuyor.Merhabalar bende işlemci ryzen 7 3700x var şuanki ekran kartım 1660 super ben 4060Ti geçmeyi düşünüyorum sizce darboğaz yapar mı yapsa da çok sıkıntı çıkarır mı
1080P'de hikayeli oyunlarda sorunsuz beslemekte ama online oyunlarda (CS2, Warzone gibi...) birazda olsa darboğaz yapmakta. Pek rahatsız edici değil pek, grafikleri iyice yükseltirseniz oda azalır. 1440P'de hiçbir türlü sıkıntı olmuyor.Merhabalar bende işlemci ryzen 7 3700x var şuanki ekran kartım 1660 super ben 4060Ti geçmeyi düşünüyorum sizce darboğaz yapar mı yapsa da çok sıkıntı çıkarır mı
Hayır, darboğaz yapmaz.Merhabalar bende işlemci ryzen 7 3700x var şuanki ekran kartım 1660 super ben 4060Ti geçmeyi düşünüyorum sizce darboğaz yapar mı yapsa da çok sıkıntı çıkarır mı
Katılıyorum hocam kesinlikle darboğazdan çekinilmemesi gerekiyor. Bu yüzden gidip de düşük modelli bir parça almak çok saçma açıkçası. Ayrıca 3700x zaten güzel oc yiyen modellerden. Anakart da eğer ki sağlam bir anakart ise; tatlı bir oc ile bu fark da kapatılabilir, en aza indirebilir.1080P'de hikayeli oyunlarda sorunsuz beslemekte ama online oyunlarda (CS2, Warzone gibi...) birazda olsa darboğaz yapmakta. Pek rahatsız edici değil pek, grafikleri iyice yükseltirseniz oda azalır. 1440P'de hiçbir türlü sıkıntı olmuyor.
Genede darboğazdan korkmayın, alabildiğiniz en iyi ekran kartını hep tercih edin. İleride işlemciyi değiştirirsiniz, 1440p kullanırsınız, grafikleri arttırırsınız ama ekran kartları pahalı fiyatları ile değiştirmesi sıkıntı olabiliyor.