Ad değişikliği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan camping12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

camping12

Üye
25 Eyl 2024
34
1
11
8
Malumunuz adım profilim camping12 ama ben değiştirmek istiyorum. Mümkünse VeV yapmak istiyorum veya yakın bir kombinasyonu da olabilir VeV1 VeV111 gibi.
Konuyu nereye açacağımı bilemedim ama. Yönlendirirseniz oraya da açabilirim teşekkürler.

Malumunuz adım profilim camping12 ama ben değiştirmek istiyorum. Mümkünse VeV yapmak istiyorum veya yakın bir kombinasyonu da olabilir VeV1 VeV111 gibi.
Konuyu nereye açacağımı bilemedim ama. Yönlendirirseniz oraya da açabilirim teşekkürler.
Sağ üstten profilinize tıklayın ve "kişisel detaylar" kısmına girip oradan adınızı değiştirebilirsiniz. Eğer süre varsa "şu tarihe kadar..." moderatörün birinin görmesini bekleyeceksiniz veya direk moderatör ekibine ulaşmayı deneyin.

• Like
Tepkiler: camping12
Oradan maalesef yapamadım. Başka bir yerden mi yapılıyor acaba? Görseli aşağıya iliştiriyorum. Frekansa da sorduğumda forumda konu açmam gerektiğini ve yardımcı olunacağını söylemişti. Bende tek yolu bu sandım :D olur inşallah :')

Ekli dosyalar

• dasdad.png
    dasdad.png
    101.6 KB · Görüntüleme: 3
Oradan maalesef yapamadım. Başka bir yerden mi yapılıyor acaba? Görseli aşağıya iliştiriyorum. Frekansa da sorduğumda forumda konu açmam gerektiğini ve yardımcı olunacağını söylemişti. Bende tek yolu bu sandım :D olur inşallah :')
Hesabınız yeni diye herhalde değiştirme izni vermiyor. Moderatör lazım ama moderatörlerde pek ortalıkta yok şu aralar. Umarım biri bakar.
(Benim yetkim yok ne yazıkki.)

Selamlar, Profilinizde şu an bir düzenleme yapılamıyor. Hesabınız daha çok yeni. Lakin illa değiştirmek istiyorsanız @Frekans 'a dm aracılığı ile yazabilirsiniz.

• Like
Tepkiler: KaanEL