https://www.akakce.com/anakart/en-u...-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,252044980.html
Ekran kartı 4070ti oc
Pinleri bu ekipmanlar yeten en F/P
Bütçe max 4k
Ekran kartı 4070ti oc
Bütçe max 4k
750W Gold sertifikalı, tam modüler. İstediğiniz kabloda çıkıyor sanırsam.https://www.akakce.com/anakart/en-u...-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,252044980.html
Ekran kartı 4070ti oc
Bütçe max 4k
Hocam benim önerdiğim model Tier List'lerde en yüksek seviye modellerinden. Sizin attığınızın V1 versiyonları patlıyormuş ayrıca, şimdi sattıkları büyük ihtimalle V2'dir ama şahsen benim modelde ısrarcıyım. Daha yüksek Watt istiyorsanız araştırma yaparım.Hocam böyle bir ürün var ama marka psu için emin değilim
Hocam inanın watt derdim değil . Sadece sistemi çalıştıracak bir psu arıyorum ve tabi ki de f/p olacak şekilde. bütçem maksimum 4k. Bu fiyatın altı beni her türlü daha memnun eder . Kasa geldi bileşenler geldi ama bir psu bulamadım .Hocam benim önerdiğim model Tier List'lerde en yüksek seviye modellerinden. Sizin attığınızın V1 versiyonları patlıyormuş ayrıca, şimdi sattıkları büyük ihtimalle V2'dir ama şahsen benim modelde ısrarcıyım. Daha yüksek Watt istiyorsanız araştırma yaparım.
Hocam benim attığım PSU'u A sınıfı bir güç kaynağı, sizinki hakkında bir listeleme yapılmamış.Bu psu attığınız psu kıyasla nasıl sizce? Aradaki fiyat farkı da cüzi bir şey .
Siz bilirsiniz hocam. Dediğiniz gibi umarım üzmez sizi.Pişman olursam tekrar burda belirtirim hocam umarım böyle bir şey olmaz.
NV3 kötü bir SSD hocam. QLC format tipinde olması lazım. Paranız varsa KC3000 veya Regenade bakın.Yükleniyor…
www.amd.com![]()
NV3 PCIe 4.0 NVMe SSD 500GB – 4TB - Kingston Technology
NV3, yüksek hızlı ve düşük güç tüketen veri saklama ihtiyaçları için ideal bir PCIe 4.0 NVMe M.2 (2280) SSD'dir ve 500GB - 4TB arası kapasitelerde mevcuttur.www.kingston.com
Tüm bileşenler bu şekilde oldu kabacaYükleniyor…
www.kingston.com
Kule tipi soğutma kasa da dahil
29k ekran kartsız
Rgb en ucuz bulduğum modeldi orda da biraz kişisel tercih performansı göz ardı ederek aldımHocam kc3000 keşke keşkesonraya kaldı. bu şimdilik ana disk olsun ilerde yedek disk olarak kalır özelliklerinin bende farkındayım 500gb bir model tercih edene kadar bunu almak bana daha mantıklı geldi .
Rgb en ucuz bulduğum modeldi orda da biraz kişisel tercih performansı göz ardı ederek aldım
Hayırlı olsun ozaman hocam tekrardan. NV3 depolama olarakta gene iyi olmaz, malum QLC tipinin ömrü kısadır. Umarım size uzun gider ve üzmez.Hocam kc3000 keşke keşkesonraya kaldı. bu şimdilik ana disk olsun ilerde yedek disk olarak kalır özelliklerinin bende farkındayım 500gb bir model tercih edene kadar bunu almak bana daha mantıklı geldi .
Bu da QLC ve DRAM'siz hocam.Veya bu
Yükleniyor…
www.akakce.com
DRAM'siz ama depolama için uygun bir SSD.Hocam iade edip bu ürünü alayım mıYükleniyor…
www.akakce.com
DRAM Windows için daha çok önemli. Ayrıca 50-100GB gibi dosyalar aktaracaksanız çok işinize yarıyor, aksi durumda dediğini gibi kısa süreli kullanıp sonra KC3000 filan geçip A580'i depolama yapacaksanız pek DRAM olmasada olabilir.Hocam dram normal kullanıcı için çok önemli mi ? Attığım ssdler içinde uzun ömürlülük açısından hangisini tavsiye edersiniz ?
Türkiyede hakkında pek fikir yokmuş, bende sizin atmanız ile öğrendim.Hocam böyle bir model daha buldum dram mevcut![]()
Mushkin MKNSSDVT1TB-D8 Vortex 1TB PCIe 4.0 NVMe M.2 2280 SSD
Aynı Gün Kargo & 2 Yıl Türkiye Garantiliwww.qp.com.tr
94 çıkışlı bir ABD firması. Cidden güzel görünüyor, yabancılarda popüler ama ülkemizde fazla alıcı yok. Daha çok DDR2 ve DDR3 RAM'leri ile Türkiye biliniyormuş.Bende bir forumda denk geldim ama bu tür şeylerin içi hakkında pek bilgim yok bilene danışmak her zaman önemli kağıt üstü verilerine güvenilip alınır mı ?