2x8 cpu 2x8 gpu pini olan bir psu arıyorum

• Like
Tepkiler: Bloodless

Hocam benim önerdiğim model Tier List'lerde en yüksek seviye modellerinden. Sizin attığınızın V1 versiyonları patlıyormuş ayrıca, şimdi sattıkları büyük ihtimalle V2'dir ama şahsen benim modelde ısrarcıyım. Daha yüksek Watt istiyorsanız araştırma yaparım.
Hocam inanın watt derdim değil . Sadece sistemi çalıştıracak bir psu arıyorum ve tabi ki de f/p olacak şekilde. bütçem maksimum 4k. Bu fiyatın altı beni her türlü daha memnun eder . Kasa geldi bileşenler geldi ama bir psu bulamadım .

Bu psu attığınız psu kıyasla nasıl sizce? Aradaki fiyat farkı da cüzi bir şey .

Bu psu attığınız psu kıyasla nasıl sizce? Aradaki fiyat farkı da cüzi bir şey .
Hocam benim attığım PSU'u A sınıfı bir güç kaynağı, sizinki hakkında bir listeleme yapılmamış.

MSI model kötü değil ama benimkini önerenler hala mevcut. Sağlam bir model. Genede size kalmış durum.

• Like
İnce hesapta 2999 TL ye düştü bekleme rağmen saniyede 15 stok eridi

Tüm bileşenler bu şekilde oldu kabaca
Kule tipi soğutma kasa da dahil
29k ekran kartsız

Tüm bileşenler bu şekilde oldu kabaca
Kule tipi soğutma kasa da dahil
29k ekran kartsız
NV3 kötü bir SSD hocam. QLC format tipinde olması lazım. Paranız varsa KC3000 veya Regenade bakın.

Onun dışında daha ucuza RAM olması lazımdı. Genede hayırlı olsun.

Son düzenleme:
  • Like
Hocam kc3000 keşke keşke 🥲 sonraya kaldı. bu şimdilik ana disk olsun ilerde yedek disk olarak kalır özelliklerinin bende farkındayım 500gb bir model tercih edene kadar bunu almak bana daha mantıklı geldi .

Hocam kc3000 keşke keşke 🥲 sonraya kaldı. bu şimdilik ana disk olsun ilerde yedek disk olarak kalır özelliklerinin bende farkındayım 500gb bir model tercih edene kadar bunu almak bana daha mantıklı geldi .
Rgb en ucuz bulduğum modeldi orda da biraz kişisel tercih performansı göz ardı ederek aldım

• Like
Tepkiler: KaanEL
Rgb en ucuz bulduğum modeldi orda da biraz kişisel tercih performansı göz ardı ederek aldım
Hayırlı olsun ozaman hocam tekrardan. NV3 depolama olarakta gene iyi olmaz, malum QLC tipinin ömrü kısadır. Umarım size uzun gider ve üzmez.

• Like
  • Like
Hocam dram normal kullanıcı için çok önemli mi ? Attığım ssdler içinde uzun ömürlülük açısından hangisini tavsiye edersiniz ?

Hocam dram normal kullanıcı için çok önemli mi ? Attığım ssdler içinde uzun ömürlülük açısından hangisini tavsiye edersiniz ?
DRAM Windows için daha çok önemli. Ayrıca 50-100GB gibi dosyalar aktaracaksanız çok işinize yarıyor, aksi durumda dediğini gibi kısa süreli kullanıp sonra KC3000 filan geçip A580'i depolama yapacaksanız pek DRAM olmasada olabilir.

Hocam böyle bir model daha buldum dram mevcut
Türkiyede hakkında pek fikir yokmuş, bende sizin atmanız ile öğrendim.

Kağıt üstünde iyi bir donanıma sahip. Bazı yerlerde de önerenleri var ama ben hakkında fazla bilgiye sahip değilim. Bellekleri Micron tarıfından yapılma.
Kullandığım veri kaynağında "High-End" diye geçiyor. Vortex Redline.

Bende bir forumda denk geldim ama bu tür şeylerin içi hakkında pek bilgim yok bilene danışmak her zaman önemli kağıt üstü verilerine güvenilip alınır mı ?

Bende bir forumda denk geldim ama bu tür şeylerin içi hakkında pek bilgim yok bilene danışmak her zaman önemli kağıt üstü verilerine güvenilip alınır mı ?
94 çıkışlı bir ABD firması. Cidden güzel görünüyor, yabancılarda popüler ama ülkemizde fazla alıcı yok. Daha çok DDR2 ve DDR3 RAM'leri ile Türkiye biliniyormuş.
Tabi ben birşey diyemem ama yabancılar ve bazı Türk forumları tavsiye ediyor. Denemek size kalmış. Satıcı yorumlarıda iyi.

Son konular