Merhabalar, tabiki alınır. Hatta şu an en mantıklı iphone modellerinden birisi. Lakin şu an kullandığınız telefonun marka modeli nedir?Merhaba herkese samsung'dan iphone 13 e geçmeyi düşünüyorum android'den sıkıldığım için alınırmı acaba ilk defa iphone kullanıcam bu arada.
samsung a03sMerhabalar, tabiki alınır. Hatta şu an en mantıklı iphone modellerinden birisi. Lakin şu an kullandığınız telefonun marka modeli nedir?
O zaman tabiki mantıklı bir yükseltme olabilir. Lakin hali hazırda oneui arayüzüne sahip android bir cihaz kullandığınız için size s24 fe’yi de tavsiye edebilirim. Vatan, teknosa, mediamarkt gibi yerlerde teşhir ürünleri bulunuyor. Gidip bir inceleyin. Daha farklı bir işletim sistemi kullanmamış olursunuz lakin çok daha memnun kalacağınız bir cihaz. 5 yıl yazılım 7 yıl güvenlik güncellemesi ile yolunuza bakabilirsiniz.samsung a03s
İlla IOS bir cihaz olacaksa iyi bir tercih sayılır. Tabi pil konusunda zayıf cihazlar Pro ve düz modelleri, A03s çok giriş seviyesi ve kötü bir cihaz olsada pil konusunda çok daha iyi olduğu için ciddi ciddi fark edersiniz. Çok yoğun kullanmıyorsanız günü çıkarır iPhone ama durmadan kullanımda sıklıkla şarj etme ihtiyacı oluşabilir.Merhaba herkese samsung'dan iphone 13 e geçmeyi düşünüyorum android'den sıkıldığım için alınırmı acaba ilk defa iphone kullanıcam bu arada.