2025 yılında iphone 13 alınır mı ?

Bendy00

Yeni Üye
16 Ara 2024
7
2
3
Merhaba herkese samsung'dan iphone 13 e geçmeyi düşünüyorum android'den sıkıldığım için alınırmı acaba ilk defa iphone kullanıcam bu arada.

O zaman tabiki mantıklı bir yükseltme olabilir. Lakin hali hazırda oneui arayüzüne sahip android bir cihaz kullandığınız için size s24 fe’yi de tavsiye edebilirim. Vatan, teknosa, mediamarkt gibi yerlerde teşhir ürünleri bulunuyor. Gidip bir inceleyin. Daha farklı bir işletim sistemi kullanmamış olursunuz lakin çok daha memnun kalacağınız bir cihaz. 5 yıl yazılım 7 yıl güvenlik güncellemesi ile yolunuza bakabilirsiniz.

13 özelinde konuşayım. Bir telefoncu olarak, hatta teknik eleman olarak diyebilirim ki şu ana kadar ki en iyi seri 13’tür. Teknik tasarım açısından, malzeme kalitesi açısından vs vs. Kronik problemi yoktur. Piyasası çoktur, bu gğn satıyorum dediğinizde herkes alır. Kısaca iphone’nun nirvanasıydı yani iphone 13. Kamerası memnun eder, performansı memnun eder: lakin baktığımızda nispeten eskimeye yüz tutan bir model. Güncelleme desteği muhtemelen 2 yıl içerisinde kesilecek. Elbetteki çöp olmayacak, fakat kullanımda bazı aksaklıklar ortaya cıkacaktır, çok önemli mi? Kısa vadede değil.

Benim tavsiyem androidden devam edip S24 fe gibi bir model almak, lakin yine de tercih sizin.

• Like
Tepkiler: KaanEL
Merhaba herkese samsung'dan iphone 13 e geçmeyi düşünüyorum android'den sıkıldığım için alınırmı acaba ilk defa iphone kullanıcam bu arada.
İlla IOS bir cihaz olacaksa iyi bir tercih sayılır. Tabi pil konusunda zayıf cihazlar Pro ve düz modelleri, A03s çok giriş seviyesi ve kötü bir cihaz olsada pil konusunda çok daha iyi olduğu için ciddi ciddi fark edersiniz. Çok yoğun kullanmıyorsanız günü çıkarır iPhone ama durmadan kullanımda sıklıkla şarj etme ihtiyacı oluşabilir.
Şarj süreleride kısa sayılmaz ama hızlı şarj desteği mevcut.

Ayrıca Hamza hocamında dediği gibi al, sat tarafı çok zengin. 1 ay kullanıp yakın fiyattan tekrar satabilirsiniz, 2.el olarak alırsanız ucuza belki pahalıya satarsınız.

Tabi aynı fiyattaki Android cihazları bariz ondan üstün. Sizin kullanım tercihinize kalmış ama kamera veya oyun için daha iyi cihazlar var.

Son konular