Genel Teknoloji 1500tl’ye kadar kasa önerisi?

Genel Teknoloji

Cwokiii

Yeni Üye
1 Şub 2025
7
1
3
Konu içeriğinde topluluk içerisindeki bir grup insanı ayrıştıran; beyler vb. hitap şekilleri kullanmak yasaktır
Örnek Alan Seçimi
  1. Evet
Arkadaşlar, 1.500₺’ye kadar kasa önerisinde bulunur musunuz?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Açıkçası f/p dengesi ve kalitesi dolayısı ile kendim de aynı marka üzerinden devam edip dark marka bir kasa önerisinde bulunacağım. Gerek mesh yapılı olması gerek 4 adet rgb fanı ve gerekse de filtreleri ile giriş segöentinin en mantıklı kasa modellerinden birisi olduğunu düşünüyorum. Kasanın dezavantajı olarak da akrilik yan panelin ısı dengesi için çok da verimli olmadığını ekleyebilirim. Daha farklı bir modelde de @KaanEL hocamın öneride bulunabileceğini düşünüyorum.

• Like
Tepkiler: KaanEL
Açıkçası f/p dengesi ve kalitesi dolayısı ile kendim de aynı marka üzerinden devam edip dark marka bir kasa önerisinde bulunacağım. Gerek mesh yapılı olması gerek 4 adet rgb fanı ve gerekse de filtreleri ile giriş segöentinin en mantıklı kasa modellerinden birisi olduğunu düşünüyorum. Kasanın dezavantajı olarak da akrilik yan panelin ısı dengesi için çok da verimli olmadığını ekleyebilirim. Daha farklı bir modelde de @KaanEL hocamın öneride bulunabileceğini düşünüyorum.

Şahsen alternatif olarak sadece Antec markasını gördüm:

3 fanlı ekran kartı sığıyor ama sıvı soğutma sığmıyor gördüğüm kadarıyla. Bu bütçede çoğu ürün kalitesiz oluyor, birşey demeside zor.

Bir başka alternatifte bu:

Abi yazın sanayide calisip para biriktiricem sence 2060 mı yoksa 1660 mı ikiside aynı fiyatlar
RTX 2060 tabiki, çok saçma olur 1660 seçmek:

Abi sahibindende 5500 TL buldum ama mining olabilir mi ondan şüpheleniyorum
5500TL çok pahalı, kesinlikle almayın. O kadar paranız varsa RX 6600 bulabilirsiniz.

Mining konusunda ise, yapılmış olma ihtimali hepsinde var ama normal kasa çıkması olanların ihtimali çok daha düşüktür. Sonuçta tek bir kart ile Mining yapmaz kimse, çoğunlukla normal oyun oynama gibi işler için kullanır. Kısaca günlük kullanıcı olup olmadığına dikkat edin.

Abi yazın sanayide calisip para biriktiricem sence 2060 mı yoksa 1660 mı ikiside aynı fiyatlar
Eğer ki yazın bileşenleri alacaksanız o günki piyasa koşullarına göre tercih yapmanız çok daha iyi olur. Trump’ın dünya ekonomisinde şartları tamamen değiştirdiği şu dönemde piyasalarda belirsizlik var. Türkiye’deki olayları da ekleyince Yaz için şimdiden bir tavsiyede bulunmak doğru olmaz.

Son konular