Şahsen alternatif olarak sadece Antec markasını gördüm:Açıkçası f/p dengesi ve kalitesi dolayısı ile kendim de aynı marka üzerinden devam edip dark marka bir kasa önerisinde bulunacağım. Gerek mesh yapılı olması gerek 4 adet rgb fanı ve gerekse de filtreleri ile giriş segöentinin en mantıklı kasa modellerinden birisi olduğunu düşünüyorum. Kasanın dezavantajı olarak da akrilik yan panelin ısı dengesi için çok da verimli olmadığını ekleyebilirim. Daha farklı bir modelde de @KaanEL hocamın öneride bulunabileceğini düşünüyorum.
![]()
Dark Diamond PRO Mesh 4x12cm FRGB Fan, Full Akrilik Yan Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHDIAMONDPROMS) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } Yeni Dark DIAMOND PRO MESH 4x12cm FRGB...www.teknobiyotik.com
RTX 2060 tabiki, çok saçma olur 1660 seçmek:Abi yazın sanayide calisip para biriktiricem sence 2060 mı yoksa 1660 mı ikiside aynı fiyatlar
5500TL çok pahalı, kesinlikle almayın. O kadar paranız varsa RX 6600 bulabilirsiniz.Abi sahibindende 5500 TL buldum ama mining olabilir mi ondan şüpheleniyorum
RX 6600XT, şansınız varsa RX 6650XT birde.Abi 6500tl değerinde en iyi kartlar hangisi
Eğer ki yazın bileşenleri alacaksanız o günki piyasa koşullarına göre tercih yapmanız çok daha iyi olur. Trump’ın dünya ekonomisinde şartları tamamen değiştirdiği şu dönemde piyasalarda belirsizlik var. Türkiye’deki olayları da ekleyince Yaz için şimdiden bir tavsiyede bulunmak doğru olmaz.Abi yazın sanayide calisip para biriktiricem sence 2060 mı yoksa 1660 mı ikiside aynı fiyatlar